Kwaliteit balkonhekwerk op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail [email protected]

Glazen balustrade

Vertrouwd sinds 1984

180m2 showroom in Vianen

Snelle levering mogelijk

10+ werknemers

Er zijn goede redenen om te kiezen voor een glazen balustrade. Het biedt bijvoorbeeld veel mogelijkheden wat betreft de uitstraling. Bent u op zoek naar privacy dan kunt u kiezen voor een matte glasplaat, ook wel bekend als melkglas. Door de melkglas vulling is het niet mogelijk er doorheen te kijken, maar het laat wel licht door naar het afgeschermde terras of balkon. Bij het gebruik van een heldere glasplaat is het mogelijk een panoramaview te creëren, die suggereert dat er geen afscheiding is.
De glazen balustrade wordt onder opgesloten in een aluminium glasprofiel met glasrubbers en boven aan de zijkanten vast gezet door middel van speciale glasbeugels.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Renoparts u biedt op het gebied van glashekken? Bekijk dan de productpagina of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vraag offerte aan

Glazen balustrade
Glazen balustrade Renoparts
Naast glazen balustrade bieden wij ook:

Houten balkonhekken
Franse Balkonhekwerken
Aluminium balkonhekken

Glazen balkonhek opties

Renoparts biedt keuze in dekregels, balusters, kleur en opbouw. In onze showroom of op deze website kunt u de verschillende modellen bekijken. Via onze offerte module kunt u snel en makkelijk een offerte bij benadering op vragen. Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op te sturen. Ieder glazen balustrade wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor kunnen wij korte levertijden garanderen en u een concurrerend aanbod maken. Verder voldoen al onze hekwerken aan de veiligheidsnormen die worden gesteld door het bouwbesluit voor doorvalbeveiliging.

Het monteren van het glazen balustrade kunt u aan ons uit besteden. Wij beschikken over uitermate vakkundige monteurs. Zij weten alles over het hoe en waarom een glazen balustrade goed afgemonteerd moet worden. Een balkonhek van Renoparts is niet alleen veilig, maar ook nog een een lust voor het oog. Kortom, samen met u komen wij graag tot een passend ontwerp.

Neem contact op met Renoparts voor uw glazen balustrade

U kunt contact met Renoparts opnemen via het contact formulier op onze website, ook is het gewoon mogelijk direct met ons te bellen. Bekijk ook eens ons portfolio om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor glazen balustrades.

Vraag offerte aan

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Frans balkonhek op een kozijn Glashekken Lamellenhek Striphekwerk Spijlhekken Traphekken
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.