Kwaliteit balkonhekwerk op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail [email protected]

Balustrade

View dakterras Amsterdam Glashek met RAL 7016 zandstructuur Renoparts gallerijhekwerk aluminium in RAL 7016 Frans balkonhekwerk RAL 9010 Utrecht

Vertrouwd sinds 1984

180m2 showroom in Vianen

Snelle levering mogelijk

10+ werknemers

Balustrade op maat uit eigen hekwerk productie

Bent u op zoek naar een geschikte balustrade voor uw galerij of balkon, of een oplossing voor een gehele flat of openbare gelegenheid? Dan bent u aan het juiste adres bij Renoparts. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en ontwerpen van balustrades en balkonhekken. Bij ons zijn vele mogelijkheden in kleuren, materiaal en glasvulling om uw balustrade naar wens te maken.

Een balustrade is niet iets wat je iedere dag aanschaft. Behalve dat een balustrade veilig moet zijn, moet het ook een uitstraling geven die past bij het project. Renoparts Vianen bv is een specialist op het gebied van balustrades en balkonhekken. Jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van diverse soorten balkon balustrades geeft ons een voorsprong op de concurrentie. Wij kunnen u dan ook helpen met de aanschaf van een nieuwe balkon balustrade.

Vraag offerte aan Neem contact op

Balustrade toepassingen

Onze balustrades kunnen toegepast worden op de galerij, balkons, rond zwembaden& dakterrassen. Wij installeren balustrades voor particulieren of in projecten voor aannemers, VVE’s en projectontwikkelaars.

Verschillende soorten balustrades

Uitvoeringen zijn mogelijk in glas of aluminium. Wij hebben een standaard balustrade programma waarin 8 uitvoeringen zitten. Diverse type hekwerken kunnen zowel in geanodiseerd aluminium of RAL kleur gecoat worden geleverd.

Wij bieden onder andere de volgende soorten balkon balustrades:

Handregels voor balustrades

Handregels kunnen wij naast aluminium ook in hardhout leveren, deze hardhouten handregels zijn vervaardigd uit verantwoord gekapt hout. Onze balustrades voldoen geheel aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast zorgen wij met ons team er voor dat de balustrade geheel aan uw wensen zal voldoen.

spijlhekwerk-aluminium-balustrade

Balkonhek en balustrade assortiment

Ons assortiment bestaat uit een tiental basis modellen. Onderlinge keuzes zijn ruim en bestaan uit vulling tussen palen en onder + boven-profiel. Maar ook de handregels en bijvoorbeeld glassoorten zijn naar eigen wens te kiezen. De hoogte van een hekwerk hangt af van de hoogte waar de balustrade geplaatst gaat worden. Bij vloerhoogte tot 13 meter boven het maaiveld, moet het hekwerk 100 cm hoog zijn. Komt het boven de 13 meter dan zal het hekwerk 120 cm hoog gemaakt moeten worden. Dit ongeacht het wel of geen valgevaar.

Vakkundige Montage

De montage van een balustrade moet vakkundig uitgevoerd te worden. Sterkteberekeningen van bevestigingsmiddelen worden voor montage gemaakt. Renoparts Vianen bv beschikt over een eigen teken- en rekenkamer met vakkundig opgeleid personeel. Wij berekenen alle sterktes om zo een veilige balustrade te produceren en te monteren.

Neem contact met ons op!

In onze showroom in Vianen tonnen wij graag alle verschillende soorten balustrades uit het brede assortiment. Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden maar ook meedenken in het ontwerp. Leveringen doen wij door heel Nederland voor zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers. 5 meter voor een particulier of 500 meter voor een grote woningbouwvereniging, het maakt ons niet uit. Beide is een mooie uitdaging, plus wij houden van afwisseling! Wij beschikken over een eigen montageservice die tegen meerprijs kan worden afgenomen.

Advies Opmaat

Voor vrijblijvend advies kunt u altijd bij ons terecht. Onze adviseurs staan voor u klaar om u goed van dienst te zijn. Wij hebben honderden projecten gerealiseerd in Nederland en kunnen u op verzoek altijd van (veelal bij u in de buurt gelegen) referentie projecten voorzien. Indien gewenst kunnen deze projecten in overleg bezocht worden. Neem dus snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan Neem contact op

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Frans balkonhek op een kozijn Glashekken Lamellenhek Striphekwerk Spijlhekken Traphekken
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.