Kwaliteit balkonhekwerk op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail [email protected]

Balkonhekken Amsterdam

Vertrouwd sinds 1984

180m2 showroom in Vianen

Snelle levering mogelijk

10+ werknemers

Renoparts levert en monteert veel balkonhekken in Amsterdam en omstreken. We werken in de regio Amsterdam samen met veel aannemers die balkonhekken en balustrades van ons plaatsen. Ook veel dakterras-bouwers gebruiken onze balkonhekken in Amsterdam, dit omdat het strak, degelijk, modern en betaalbare hekwerken zijn. Allemaal trouwe klanten die zeer tevreden zijn over de werkwijze die wij toepassen. Renoparts is al meer dan 30 jaar actief bezig op het gebied van balkonrenovatie. Renoparts heeft honderden renovatie projecten gedaan in Amsterdam, in bijna iedere straat van Amsterdam staat wel een balkonhek of balustrade dat door ons is geleverd en gemonteerd. Wij zijn daar zeer trots op en hebben dit bereikt door een kwalitatief hoogwaardig product neer te zetten. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

 

Veel woningen in Amsterdam zijn voorzien van een (inpandig) balkon. Daarom is er een grote markt voor balkonhekken en ook voor balkonkasten. Hele wijken in Amsterdam zijn voorzien van balkonhekken en balkonkasten. Vaak vervangen wij de kenmerkende houten lamellen balkonhekken door onze onderhoudsarme aluminium lamellenhekken, ook wel traditioneel balkonhekwerk Amsterdam lamel genaamd. Hierdoor blijft de uitstraling van de ‘Amsterdamse School’ onaangetast. De aluminium lamellen balkonhekken hebben het voordeel dat ze niet meer geschilderd hoeven te worden en leveren daarom een besparing op de lange termijn wat betreft onderhoud. Zo wordt de renovatie van de balkons in stijl gerealiseerd en de doen de balkonhekken geen afbraak aan de architectuur van de woningen. Dit is de nieuwe manier van balkonhek-renovatie in Amsterdam.

lamellenhekwerk
balkonhekken amsterdam

Wij leveren ook balkonhekken in:

balkonhekken in Amsterdam door ons laten produceren en monteren

Naast het produceren van balkonhekken, monteren wij ook balkonhekken in Amsterdam. Dit gebeurt allemaal in eigen beheer met goed opgeleide monteurs die hun vak verstaan. 80% van de klussen die wij aannemer zijn gelegen in Amsterdam. Dit maakt ons tot de specialist voor een Amsterdams balkonhekwerk, dakterras of balkonkast.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Renoparts Balkonhekken levert ook in Amsterdam balkonhekken aan particulieren. Wij bieden top service. Zo komen wij het hekwerk inmeten bij u thuis. Daarbij geven wij advies en zorgen wij voor de juiste maatvoering. Alle balkonhekken worden geheel op maat in onze fabriek gemaakt zodat de montage op het project kort is en vlekkeloos verloopt. Via onze offerte module kunt u snel een vrijblijvende offerte (bij benadering) aanvragen voor balkonhekken in Amsterdam. Binnen 1 dag ontvangt u de reactie met een offerte op maat. De offerte is geheel vrijblijvend en per onderdeel uitgeschreven, overzicht en duidelijkheid is wat u van ons in dit document kunt verwachten. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om al onze balkonhekken te komen bekijken.
Neem contact op Vraag offerte aan

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Frans balkonhek op een kozijn Glashekken Lamellenhek Striphekwerk Spijlhekken Traphekken
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.