Kwaliteit balkonhekwerk op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail [email protected]

Balkonhekken Rotterdam

Vertrouwd sinds 1984

180m2 showroom in Vianen

Snelle levering mogelijk

10+ werknemers

Renoparts is uw Balkonhek specialist, wij zijn de partij voor balkonhekken in Rotterdam en omstreken. Ruim 30 jaar ervaring in het vernieuwen en onderhouden van balkonhekken, ook in Rotterdam. Er is een ruime keus en diversiteit in hekwerken, voor ieder is er wel een passend product. Zo hebben wij standaard spijl hekwerken, strip hekwerken, lamel hekwerken en ook diverse glas hekwerken in ons programma. In onze eigen fabriek wordt alles machinaal gefabriceerd, dit gebeurt door ervaren en goed opgeleid personeel. Wij zijn echte metaal bewerkers met als expertise het mooiste metaal, namelijk aluminium. Ons machines zijn grotendeels computer gestuurd. Dit zorgt voor een precies en strak eindproduct, door de productie in eigen beheer is  maatwerk mogelijk.

Wij leveren ook balkonhekken in:

Onze opdrachtgevers

Renoparts werkt voor grote opdrachtgevers zoals aannemers en projectontwikkelaars maar ook voor particulieren of VVE’s. Wij hebben voor iedereen in Rotterdam een oplossing op het gebied van balkonhekken.

Gecertificeerde balkonhekken rotterdam

Alle Renoparts balkonhekken producten voldoen aan de regelgeving. In het bouwbesluit staan alle normen en eisen waar balkonhekken Wij zijn van al deze eisen en normen op de hoogte en weten dan ook ook waar balkonhekken in Rotterdam aan moeten voldoen.

Vraag een offerte aan

Via onze offerte module kunt u makkelijk een offerte (bij benadering) opvragen.
U kunt ook een bezoek brengen aan ons balkonhekken advies centrum in Vianen. In onze showroom staan diversen soorten balkonhekken, uitgevoerd in diverse kleuren en uitvoeringen.

Hoe zijn onze balkonhekken opgebouwd?

Renoparts Balkonhekken zijn opgebouwd uit aluminium profielen. Deze profielen zijn door ons zelf ontworpen en zijn opgebouwd uit de juiste legeringen, dit wil zeggen dat het aluminium sterk is en daarmee de constructieve basis vormt. Als oppervlakte behandeling kunnen de profielen van de balkonhekken in een RAL kleur gepoedercoat of standaard zilver geanodiseerd worden. Voor onze balkonhekken van glas is er de mogelijkheid om te kiezen uit helder gelaagd of gematteerd gelaagd glas. Wilt u een referentie project bezichtigen van balkonhekken Rotterdam, dan kan dat altijd in overleg.

Balkonhekken in Rotterdam

Spijlhekwerk Aluminium RAL 9005 zwart project Balkonhekken in Rotterdam de Meent

Neem contact met ons op!

Renoparts heeft de totaal oplossing voor balkons in Rotterdam. Van ontwerp tot montage in het werk kunt u bij ons terecht. Voor vragen of advies op afstand kunt u altijd ons kantoor bellen.
Neem contact op Vraag offerte aan

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Frans balkonhek op een kozijn Glashekken Lamellenhek Striphekwerk Spijlhekken Traphekken
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.