Kwaliteit balkonhekwerk op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail [email protected]

Materiaal balkonhekken

Vertrouwd sinds 1984

180m2 showroom in Vianen

Snelle levering mogelijk

10+ werknemers

Renoparts heeft verschillende soorten balkonhekken voor u. Diverse materialen kunnen wij  toepassen. Zo hebben wij duurzame materialen denk aan aluminium, glas en kunststof. Het materiaal aluminium balkonhek is onze kracht, lichtgewicht met strak uiterlijk. Duurzaam door zijn 100% hernieuwbaar materiaal maar vooral ook door de lange levensduur. Met die redenen hebben wij door de jaren diverse aluminium hekwerk systemen op de markt gebracht. In totaal nu 8 hoofd systemen waar maatwerk bij mogelijk is. Materiaal is geheel voorradig wat de levering bespoedigd.

    

Veiligheidsglas

Naast aluminium gebruiken wij ook veel glas. Dit is vaak uitgevoerd in veiligheidsglas. Dit kan zowel helder als gematteerd. Glas in kleur is ook een optie, dit geeft veelvuldig wel een hoge prijs. Wat veel klanten niet weten is dat glas ook constructief kan zijn. In onze hekwerken dient het glas altijd als valbeveiliging, vaak in combinatie met aluminium kaders. Echter kan het ook zo worden uitgevoerd dat enkel de onderkant van een glasplaat is ingeklemd. Of het goedkopere alternatief met de zij in-klemming. Dit geeft beide een hoge transparantie waar het hekwerk op balkon of dakterras lijkt te ontbreken. Glas blijft een spannend materiaal. Is het door de onzichtbare sterkte of anders wel door de veelvoud in keuze van structuur, kleur en vorm.

Duurzaam Hardhout

Het traditionele houten hekwerk passen wij ook nog toe. Dit doen wij in hardhout om zo duurzaam te blijven. Het betreft daarbij onbehandeld hardhout met duurzaamheid klasse 1 en klasse 2. De baluster voet en beugels zijn uit geanodiseerd aluminium. Hardhouten hekwerken worden nog steeds toegepast, wel zien we vaker de keuze voor het onderhoudsarme alternatief aluminium lamellenhekken gekozen worden.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan aannemers, woningbouwstichtingen en andere grote afnemers. Wij leveren onder andere de volgende balkonhek producten:

Wilt u meer informatie over onze verschillende soorten hekwerk en de materialen, neem dan contact met onze klantenservice op. U kunt ook een offerte aanvragen.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Frans balkonhek op een kozijn Glashekken Lamellenhek Striphekwerk Spijlhekken Traphekken
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.