Kwaliteit balkonhekwerk op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail [email protected]

Balkonhekken Den Haag

Vertrouwd sinds 1984

180m2 showroom in Vianen

Snelle levering mogelijk

10+ werknemers

Woont u in Den Haag en bent u op zoek naar een balkonhekken leverancier in Den Haag dan bent u bij Renoparts aan het goede adres. Renoparts Balkonhekken Den Haag werkt al jaar en dag in Den Haag voor grote opdrachtgevers maar ook voor particulieren en verenigingen van eigenaren. Veel wijken waaronder de Schildersbuurt, Rijswijk en omstreken hebben wij voorzien van onze balkonproducten. Ook hebben wij veel particuliere opdrachten uitgevoerd en allemaal naar tevredenheid. In Den Haag zijn veel woningen met balkons waar de doorval beveiliging is opgemetseld door middel van een borstwering. Deze borstweringen zijn in de loop der jaren aangetast door weersomstandigheden en achterstallig onderhoud. Renoparts Balkonhekken Den Haag pakt deze projecten aan door de bestaande borstweringen te slopen en daar balkonhekken voor terug te plaatsen.

Wij leveren ook balkonhekken in:

De regels voor balkonhekken Den Haag

Balkonhekken in Den Haag maken is een vak apart. Er is een regelgeving voor waar alle balkonhekken aan moeten voldoen. Deze regelgeving staat vermeld in het bouwbesluit vloerafscheidingen. Een balkonhek moet voldoen aan doorvalbeveiliging maar het moet ook een uitstraling hebben. Het Renoparts concept balkonhekken sluit aan bij veiligheid en uitstraling. Wilt u nieuwe balkonhekken in Den Haag dan kunnen wij u hier geheel vrijblijvend over adviseren. Na advies maken wij een vrijblijvende offerte voor het desbetreffende project. Ook kunt u via onze offerte module zelf een offerte aanvragen voor balkonhekken in Den Haag.

Wij bechikken over een professionele montage afdeling!

Renoparts Balkonhekken Den Haag beschikt over een professionele montage afdeling. Onze monteurs zijn gedegen opgeleid en weten waar ze over praten. Onze balkonhekken zijn ook uitermate geschikt voor het omheinen van een dakterras in Den Haag.

Neem contact met ons op!

Renoparts fabriceert alles in eigen beheer. Hierdoor zijn wij concurrerend en flexibel in levertijden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Neem contact op Vraag offerte aan

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Frans balkonhek op een kozijn Glashekken Lamellenhek Striphekwerk Spijlhekken Traphekken
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.