Kwaliteit balkonhekwerk op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail [email protected]

Aluminium balkonhek

Vertrouwd sinds 1984

180m2 showroom in Vianen

Snelle levering mogelijk

10+ werknemers

Balkonhek-specialist Renoparts produceert aluminium balkonhekken in eigen fabriek. Een balkonhek van aluminium heeft vele voordelen. Zo is een aluminium balkonhek licht in gewicht, onderhoudsarm, duurzaam en makkelijk zelf te monteren. Aluminium heeft ook nog eens het voordeel een restwaarde te behouden, het is namelijk een 100% te recyclen materiaal.

aluminium balkonhekken van Renoparts

Bent u benieuwd naar de verschillende uitvoeringen die Renoparts kan leveren? Bekijk dan de verschillende typen aluminium balkonhekwerken op onze productpagina of bezoek onze showroom waar alle modellen te zien zijn. Vele varianten zijn mogelijk, zo is er keuze uit 4 soorten handregels, 6 soorten vullingen (spijl, strip, lamel-7, lamel-10 & helder/mat glas) en 4 soorten balusters. Ieder aluminium balkonhek wordt bij ons in de fabriek geheel op maat gemaakt en aan u geleverd. U hoeft er zelf niets meer aan te verzagen om het hekwerk passend te maken. Het is ook mogelijk om het aluminium balkonhek door het team van Renoparts te laten plaatsen. Onze professionele monteurs kunnen uw aluminium balkonhek vakkundig installeren.

Vraag offerte aan

Balustrade van glas
In onze showroom vindt u ook:

Vergunning voor uw balkonhek

De balkonhekken die in onze fabriek worden geproduceerd voldoen aan de eisen van het bouwbesluit. Voor het verkrijgen van een vergunning vragen veel gemeenten om sterkteberekeningen aan te leveren, dit geldt ook voor aluminium balkonhekken. Wij voorzien deze vergunning en sterkteberekening graag voor onze klanten, zodat zij hier minder tijd aan kwijt zijn.

Toepassingen voor aluminium balkonhekken

Onze aluminium balkonhekken worden veel toegepast in de renovatie, nieuwbouw en bij particuliere bouwprojecten. Het Renoparts spijlenhekwerk wordt ook veel toegepast op dakterrassen of voor afbakening langs openbare werken. Een aluminium balkonhek heeft een zeer lange levensduur. Onze Glashekken zijn tevens opgebouwd uit aluminium. Hierin zijn ook diverse varianten mogelijk. U kunt vele variaties maken door kleur en glastype te combineren.

Neem contact met ons op

Voor advies kunt u ons altijd bellen of bezoeken in onze showroom in Vianen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Frans balkonhek op een kozijn Glashekken Lamellenhek Striphekwerk Spijlhekken Traphekken
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.