Kwaliteit balkonhekwerk op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Balustrade

Alt text

Vertrouwd sinds 1984

180m2 showroom in Vianen

Snelle levering mogelijk

10+ werknemers

Balustrade op maat uit eigen hekwerk productie

Bent u op zoek naar een geschikte balustrade voor uw galerij of balkon, of een oplossing voor een gehele flat of openbare gelegenheid? Dan bent u aan het juiste adres bij Renoparts. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en ontwerpen van balustrades en balkonhekken. Bij ons zijn vele mogelijkheden in kleurstelling, materiaal en glasvulling om uw balustrade naar wens te maken.

Een balustrade is niet iets wat je iedere dag aanschaft. Behalve dat een balustrade veilig moet zijn, moet het ook een uitstraling geven die past bij het project. Renoparts Vianen bv is een specialist op het gebied van balkons, balustrades en balkonhekken. Jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van diverse soorten balkon balustrades geeft ons een voorsprong op de concurrentie. Wij kunnen u dan ook helpen met de aanschaf van een nieuwe balkon balustrade.

Vraag offerte aan Neem contact op

Balustrade toepassingen

Onze balustrades kunnen toegepast worden op de galerij, balkons, rond zwembaden, dakterrassen, of elke andere plek waar valgevaar optreed. Wij installeren balustrades voor particulieren of in projecten voor aannemers en projectontwikkelaars.

Verschillende soorten balustrades

Uitvoeringen zijn mogelijk in roest vast staal of aluminium. Wij hebben een standaard balustrade programma waarin 8 uitvoeringen zitten. Diverse type hekwerken kunnen zowel in geanodiseerd aluminium of RAL kleur gecoat aluminium worden geleverd.

Wij bieden onder andere de volgende soorten balkon balustrades:

Handregels voor balustrades

Handregels kunnen wij naast aluminium ook in hardhout leveren, deze hardhouten handregels zijn FSC gecertificeerd (FSC staat voor Forest Stewardship Council met als vertaling: raad van goed bosbeheer). Onze balustrades voldoen niet alleen aan de veiligheidsnormen volgens Europese richtlijnen, wij maken er ook nog eens een prachtig werkstuk van dat aan alle wensen voldoet die u als klant stelt.

spijlhekwerk-aluminium

Balkonhek en balustrade assortiment

Ons assortiment bestaat uit een tiental basis modellen met ruime keuze uit spijlen, handregels en glas soorten. De hoogte van een hekwerk hangt af van de hoogte waar de balustrade geplaatst gaat worden. Bij vloerhoogte tot 13 meter boven het maaiveld moet het hekwerk 100cm hoog zijn, alles boven de 13 meter vloerhoogte wordt 120 cm hoog.

Vakkundige Montage

De montage van een balustrade dient vakkundig uitgevoerd te worden. Sterkteberekeningen van de te gebruiken bevestigingsmiddelen dienen gemaakt te worden voordat het geheel afgemonteerd wordt. Renoparts Vianen bv beschikt over een eigen teken- en rekenkamer met vakkundig opgeleid personeel. Wij berekenen alle sterktes door om een veilige balustrade te produceren.

Neem contact met ons op!

In onze showroom te Vianen kunt u alle verschillende soorten balustrades uit ons assortiment komen bekijken. Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Wij leveren door geheel Nederland voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. 5 meter voor een particulier of 500 meter voor een grote woningbouwvereniging, het maakt ons niet uit. Tevens hebben wij een eigen montageservice die tegen meerprijs kan worden afgenomen.

Advies Opmaat

Voor vrijblijvend advies kunt u altijd bij ons terecht. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u goed van dienst te zijn. Wij hebben honderden projecten gerealiseerd in Nederland en kunnen u op verzoek altijd van referentie projecten voorzien. Indien gewenst kunnen deze projecten in overleg bezocht worden. Neem dus snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag offerte aan Neem contact op


Door producten te kopen met dit label draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld. Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten.
Labellicentienummer FSC®C016391

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Frans balkonhek op een kozijn Glashekken Lamellenhek Striphekwerk Spijlhekken Traphekken
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.